Sint Piter

Zaterdag 9 februari was het weer zover, we hebben St. Piter en Zwarte Piet weer binnengehaald. Het weer was een beetje stormachtig, maar de kade stond vol met enthousiaste kinderen en hun ouders. De optocht begon bij Friesema State. Drumband Hollandia uit Bolsward voorop, daarachter Apollo en als laatste de kinderen van de 2 basisscholen. Het was een fantastische ochtend, St. Piter was blij om weer in Grou te zijn.
De KoperKids van Apollo heeft 3x bij de Mearkes gespeeld, vrijdagavond voorafgaande aan de komst van St. Piter, dinsdagavond en nog de laatste vrijdagavond. Het is mooi om te zien dat onze jeugd dat vrijwel zonder hulp kan van de volwassenen.
Donderdag 21 februari was het voor St. Piter en Zwarte Piet weer tijd om terug te keren naar Spanje. Rond 17.15 uur stroomde het Halbertsmaplein vol met kinderen en ouders om St. Piter uit te zwaaien en een goede reis te wensen. We hebben als Apollo liedjes gespeeld zowel op het Halbertsmaplein, als op de kade. We hopen als Apollo St. Piter en zwarte Piet volgend jaar weer te mogen begroeten.