Jeugdopleiding/muziekles

Apollo heeft een eigen jeugdopleiding, Via workshops op basisscholen proberen we nieuwe leerlingen in te laten stromen in onze jeugdopleiding.
Na ongeveer één jaar muziekles kan de jeugd meespelen in ons jeugdkorps de “Koperkids”. De afgelopen jaren zijn er ook diverse jeugdleden ingestroomd in ons A-korps.

Leerlingen die op muziekles gaan, hoeven niet zelf een instrument aan te schaffen, maar krijgen dat in bruikleen van Apollo.

MUZIEKLES NEMEN

Brassband Apollo biedt muzieklessen aan voor blaasinstrumenten. De lessen op dinsdag- en vrijdagmiddag worden verzorgd door onze dirigent en muziekdocent Piet Visser. De lessen vinden elke week plaats, met uitzondering van de schoolvakanties.

Het is mogelijk om les te krijgen op muziekinstrumenten die in een brassband worden bespeeld (cornet, alt, bariton, euphonium, trombone, etc.).

De kosten (per maand) bedragen € 40,- voor 20 minuten les per week.
Leerlingen die op muziekles gaan hoeven niet zelf een instrument aan te schaffen, maar krijgen dat in bruikleen van Apollo. Dat is inbegrepen bij de lesprijs.

Het is altijd mogelijk om een aantal proeflessen tegen een gereduceerd tarief te volgen, om te zien of muziekles iets voor uw zoon of dochter is.

Wanneer uw zoon of dochter (vanaf groep 5) muziekles wil op een blaasinstrument, of wanneer u hierover vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Jolanda Wijnstra (06-14216336) of Yvonne de Groot (06-20366049).

SCHOOLPROJECTEN

Apollo geeft regelmatig workshops (blaasklassen) op de basisscholen in Grou.
Onze muziekdocent Piet Visser leert de leerlingen de basisbeginselen van muziek maken op een blaasinstrument.
Hij neemt muziekinstrumenten mee naar school en de kinderen mogen hier op spelen. De leerlingen die interesse hebben krijgen de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een aantal proeflessen te volgen.