Start seizoen 2021/2022

Woensdagavond, 25-08-2021, is het nieuwe seizoen van Apollo weer gestart met de eerste repetitie. Vrijdagavond de 27e hebben we een gezellige bbq gehad bij een van de leden in de achtertuin.

Geplaatst in Geen categorie

Geslaagden muziekexamens

Vandaag zijn twee van onze leerlingen geslaagd voor hun examen. Van harte gefeliciteerd Maeike en Anand!

Geplaatst in Geen categorie

Online ledenvergadering

Vrijdagavond 28 mei heeft Apollo haar online ALV gehouden. In 2020 is het daar vanwege de Corona pandemie niet van gekomen maar nu dan toch wel. Het is en blijft bijzonder om het online te houden. Tijdens de vergadering werden er ook een aantal leden in het zonnetje gezet, te weten Willy de Roos, zij heeft ruim 40 jaar bij Apollo op zeer muzikale wijze de euphonium bespeeld. Daarnaast is ze altijd actief voor onze website. Het bestuur en de leden hebben haar dan ook erelid gemaakt. Annie Spijkstra is 40 jaar muziekarchivaris geweest, maar heeft dit jaar besloten om het stokje aan haar dochter Yvonne over te dragen. Jeltsje Gerritsen heeft 10 jaar in de jeugdcommissie gezeten en heeft haar stokje overgedragen aan Ilona Bouma. Kees Wedman is 3 jaar secretaris geweest. Floris Hoogeboom komt in het bestuur. Het secretariaatschap moet binnen het bestuur nog worden ingevuld.

Geplaatst in Geen categorie

Repetitie KoperKids

De KoperKids, op anderhalve meter afstand, tijdens hun wekelijkse repetitie avond.

Geplaatst in Geen categorie

Gezellige online avond KoperKids

Vrijdagavond 9 april hadden de KoperKids een gezellige online avond in plaats van hun normale repetitie avond. Donderdagavond had de jeugdcommissie bij iedereen een tasje met wat lekkers gebracht en wat artikelen die nodig waren voor de gezellige online bijeenkomst. Er werd begonnen met 3 rondes met verschillende onderwerpen met meerkeuze vragen. Ook was er een vraag wat ze willen als er weer meer mag. De jeugd wil dan graag een studiedag en een leuk uitje, nou dat moet goed komen!!! Daarna volgde er nog een aantal BINGO ronde’s waar prijzen mee te winnen was. Het was een geslaagde online gezellige avond.

Geplaatst in Geen categorie

Gezellige online quiz

Vrijdagavond 8 januari heeft de A-band van Apollo een online quiz gehad, georganiseerd door de feestcommissie🥳.

Om 19.45 uur was de “inloop”, iedereen kon elkaar weer eens zien, wat erg fijn was. 20.00 uur gingen we los, eerst een proefrondje en daarna gingen we echt los! We hebben 2 echte speelrondes gedaan, met elk een andere winnaar 🏆.  Iedereen was super geconcentreerd, zoals te zien is op de foto’s. Het was een leuke avond.

Geplaatst in Geen categorie

Geen kerstliederen blazen op kerstochtend

Ieder jaar blaast Brassband Apollo op kerstochtend op verschillende plaatsen in het dorp kerstliederen. Helaas kan dat dit jaar niet doorgaan i.v.m. de Corona maatregelen. Wij vinden dit erg jammer. Volgend jaar hopen we weer de muzikale kerstronde te kunnen doen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!

Geplaatst in Geen categorie

Nieuw jeugdlid

Per 1 november hebben we een nieuw jeugdlid; Ruben Risselada. Ruben speelt cornet en vindt het erg leuk en gaat als een speer. Ruben is het jongste broertje van Tjalling, onze Bes-bas blazer. Welkom Ruben!

Geplaatst in Geen categorie

Nieuwe Es-bas voor Rinse Jan

Een van onze jeugdleden, Rinse Jan, is van de Bariton naar de Es-bas gegaan. Er moest wel een bas komen en er is een tijdje een bas gehuurd van een andere vereniging. Gelukkig konden we, o.a. met dank aan de Hoekstra- Viersen Stichting en het Prins Bernhard cultuurfonds, een een nieuwe Es-bas aanschaffen. Rinse Jan is er erg blij mee en de bas blaast heerlijk.

Geplaatst in Geen categorie