Repetitie KoperKids

De KoperKids, op anderhalve meter afstand, tijdens hun wekelijkse repetitie avond.

Geplaatst in Geen categorie

Gezellige online avond KoperKids

Vrijdagavond 9 april hadden de KoperKids een gezellige online avond in plaats van hun normale repetitie avond. Donderdagavond had de jeugdcommissie bij iedereen een tasje met wat lekkers gebracht en wat artikelen die nodig waren voor de gezellige online bijeenkomst. Er werd begonnen met 3 rondes met verschillende onderwerpen met meerkeuze vragen. Ook was er een vraag wat ze willen als er weer meer mag. De jeugd wil dan graag een studiedag en een leuk uitje, nou dat moet goed komen!!! Daarna volgde er nog een aantal BINGO ronde’s waar prijzen mee te winnen was. Het was een geslaagde online gezellige avond.

Geplaatst in Geen categorie

Gezellige online quiz

Vrijdagavond 8 januari heeft de A-band van Apollo een online quiz gehad, georganiseerd door de feestcommissie🥳.

Om 19.45 uur was de “inloop”, iedereen kon elkaar weer eens zien, wat erg fijn was. 20.00 uur gingen we los, eerst een proefrondje en daarna gingen we echt los! We hebben 2 echte speelrondes gedaan, met elk een andere winnaar 🏆.  Iedereen was super geconcentreerd, zoals te zien is op de foto’s. Het was een leuke avond.

Geplaatst in Geen categorie

Geen kerstliederen blazen op kerstochtend

Ieder jaar blaast Brassband Apollo op kerstochtend op verschillende plaatsen in het dorp kerstliederen. Helaas kan dat dit jaar niet doorgaan i.v.m. de Corona maatregelen. Wij vinden dit erg jammer. Volgend jaar hopen we weer de muzikale kerstronde te kunnen doen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezond 2021!

Geplaatst in Geen categorie

Nieuw jeugdlid

Per 1 november hebben we een nieuw jeugdlid; Ruben Risselada. Ruben speelt cornet en vindt het erg leuk en gaat als een speer. Ruben is het jongste broertje van Tjalling, onze Bes-bas blazer. Welkom Ruben!

Geplaatst in Geen categorie

Nieuwe Es-bas voor Rinse Jan

Een van onze jeugdleden, Rinse Jan, is van de Bariton naar de Es-bas gegaan. Er moest wel een bas komen en er is een tijdje een bas gehuurd van een andere vereniging. Gelukkig konden we, o.a. met dank aan de Hoekstra- Viersen Stichting en het Prins Bernhard cultuurfonds, een een nieuwe Es-bas aanschaffen. Rinse Jan is er erg blij mee en de bas blaast heerlijk.

Geplaatst in Geen categorie

Steun SML via RaboClubSupport

SML doet mee aan #RaboClubSupport.
Als je een Rabo-rekening hebt, mag je totaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde vereniging/club.
Ga in de Rabo bankieren-app naar ‘zelf regelen’ (deze knop vindt je onder in het menu). Klik vervolgens op ‘lidmaatschap’ en klik op de knop ‘clubsupport’.
De SML staat genoemd onder ‘vereniging Samenwerkende Muziekverenigingen Leeuwarden’. Je kunt ook inloggen via www.rabo-clubsupport.nl
Stemmen kan tot 25 oktober.
Alvast bedankt voor jouw steun aan onze 16 muziekverenigingen!

Geplaatst in Geen categorie

Laatste repetitie voor de zomervakantie

Vrijdag 26 juni jl. kwam Apollo voor het eerst weer bij elkaar, nadat alles in maart stil kwam te liggen door Corona.
We hebben buiten gerepeteerd en daarvan zijn beeld- en geluidsopnames gemaakt m.b.v. een drone.
Beeld en geluid lopen niet synchroon, maar we vonden het toch leuk om het op onze site te zetten.
We beseffen ons ook dat het niet altijd even mooi klinkt, maar wat wil je nadat we 3 maanden niet samen gespeeld hebben.
Momenteel zijn we weer helemaal los en hard bezig met repeteren om (hopelijk) begin december een concert te geven.

We wensen iedereen veel kijk- en luister plezier.

Anjer actie 2020!

De jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds vindt plaats van 22 tot en met 30 mei 2020

Dit jaar loopt de collecteweek van het Cultuurfonds anders dan andere jaren: 

  • Omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én dit jaar voor de 75e keer de Anjeractie organiseert mogen collecterende verenigingen eenmalig 100% van de opbrengst zelf houden! 
  • Vanwege de beperkende maatregelen die gelden om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan zal er niet fysiek, maar via de mobiele telefoon worden gecollecteerd of via de link onderaan deze pagina!

De mobiele Anjeractie is eenvoudig én veilig. Geen mensen met geld over straat bijvoorbeeld. Deze actie maakt gebruik van het persoonlijke netwerk van de collectanten. En misschien is deze nieuwe manier ineens voor een heel andere groep leden en vrijwilligers geschikt. We verwachten dat de mobiele collecte succesvol wordt en extra inkomsten voor onze brassband oplevert. 

Hart voor cultuur

We hopen dat deze eerste mobiele Anjeractie een groot succes wordt. Met elkaar houden we cultuur levend! 

Wilt u brassband Apollo steunen! Klik hier om een gift te doen. Alvast hartelijk dank!!