Concert bij Roordastate

Vrijdagavond 7 juli gaf Apollo haar jaarlijkse afsluitende concert bij Roorda State. Dit jaar was het extra speciaal, we hadden 4 jubilarissen én 4 jeugdleden speelden een 3-tal nummers met ons mee.

Nadat we ons openingsnummer hadden gespeeld, werden Joubrich Boschma en Hendrike Hoogeboom gehuldigd voor 25 jaar lidmaatschap.  Beide kregen ze een toespraak een kettinkje met het Apollo hangertje en een bos bloemen. Hendrike haar broer Floris deed de toespraak bij haar en Jolanda de toespraak bij Joubrich. Beide waren erg verrast.

Hierna vervolgde de band het programma. Halverwege kwam er weer een stop om de andere 2 jubilarissen te huldigen. Hielke Wijnstra is 40 jaar lid van Apollo en kreeg een toespraak, een oorkonde, een mooie G-sleutel van glas geblazen en een bos bloemen uit handen van zijn vrouw Jolanda uitgereikt. 

Daarna kwam Annie Spijkstra aan de beurt, zij was maar liefst 60 jaar muzikant. Annie kreeg ook een toespraak en kreeg een oorkonde en een glasgeblazen, blazende dame en een bos bloemen uitgereikt door Jolanda. Ook Hielke en Annie waren aangenaam verrast. 

Hierna vervolgde Apollo haar optreden met de 4 jeugdleden. Hoe mooi is het om te zien dat deze kinderen genieten om samen met de A-band een optreden te geven. De A-band begeleide de 4 jeugdleden, zij speelden de solopartijen.

Nadat de jeugdleden hun optreden hadden afgerond, ging de A-band verder met het optreden en heeft nog een aantal nummers gespeeld. 

Het was een zeer geslaagde, zonnig zomeravond concert. 

De afsluitende borrel werd gehouden bij de verbouwde Oer ’t Hout.